Zapytaj lekarza

7 3 6 , 7 0 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Proszę o pomoc w interpretacji wyników badań laboratoryjnych

Dzień dobry, proszę o pomoc w interpretacji wyników, TSH 4,13 (0,27-4,20) FT3 2,57 (2-4,4) FT4 1,01 (0,93-1,71) CHOLESTEROL całkowity 202, ANTY-TPO 224 (0-34), ANTY-TG 528 (0-115), KOBIETA 40L. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
KOBIETA, 41 LAT ponad rok temu

Badanie cholesterolu

Badanie cholesterolu pozwala ustalić stopień ryzyka chorób układu sercowo ? naczyniowego. Dr Piotr Gryglas, kardiolog, informuje, jakie działania należy podjąć, aby podczas poddawania się temu badaniu, uzyskany wynik był rzeczywisty.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy