Wynik badania hormonów tarczycy u 26-latki

Witam, czy coś się dzieje z moją tarczycą? Mam 26 lat. TSH z 2014 r. – byłam wtedy w ciąży, którą poroniłam w 9 tygodniu (norma 0,27-4,2) WYNIK: 2,05 TSH z 2015 r. (norma 0,27-4,2) WYNIK: 1,69 BADANIA Z DNIA DZISIEJSZEGO: TSH µIU/ml (norma 0,27 - 4,2) WYNIK:1,80 FT3 pg/ml (norma 1,8 - 4,6) WYNIK:3,1 FT4 ng/dl (norma 0,93 - 1,70) WYNIK:1,21
KOBIETA, 26 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy