Zapytaj lekarza

7 4 2 , 5 4 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Jak interpretować wynik badania TSH i czy jest on w normie?

TSH µIU/ml 0,27 - 4,2 7,27 H FT3 pg/ml 1,8 - 4,6 2,8 FT4 ng/dl 0,93 - 1,70 1,33 a-TPO IU/ml < 35 29 a-TG IU/ml < 115 11 Co oznaczają te wyniki? Czy poziom Anty TPO jest prawidłowy? TSH podwyższone, reszta wg mnie w normie. Proszę o interpretację.
KOBIETA, 26 LAT ponad rok temu

Bóle porodowe

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy