Zapytaj lekarza

7 3 6 , 9 8 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki na tarczycę u 32-letniej kobiety

Witam Chciałam zinterpretować wyniki na tarczyce. Mam 32 lata FT4 1,26 (norma 0,93-170) TGAb - P/C - 24,12 (norma do 115) TPO p/c - 17,57 (norma 34,0) TSH - 2,180 (norma 0,270 - 4,200)
KOBIETA, 32 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy