Występowanie biegunek i zaparć

Jak odczytac te badania czy sa w normie czy nie... F2 - mleko krowie F2 - mleko krowie <0,10 kU/L F79 - gluten (gliadyna) F79 - gluten (gliadyna) <0,10 kU/L Mam problem z biegunkami robię wszystkie badania i wszystkie dobre wychodzą... Ale nie wiem jak te odczytać ;(. Biegunka zaparcia to mój najgorszy problem nie mogę wyjść ciągle biorę laremid jak musze isc do pracy to mnie wykańcza... a mam dopiero 25 lat
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu

Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać

Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.

Lek. Jacek Ławnicki
82 poziom zaufania

Witam!
Podane wyniki badań są w normie. Konieczne jest kontynuowanie diagnostyki.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty