Czy obecność anty tpo i anty tg to powód do zmartwienia?

Witam serdecznie Postanowiłam przebadać sie gruntowo gdyż staram się o ciąże W lewym płacie tarczycy mam guzka.Dziś odebrałam wyniki TSH 0.397 IU/ml. FT 3.19 pg/ml norma( 2.04-4.40) FT4 1.38 ng/dl norma (0.93-1.73). anty tpo. 10.60 IU/ml norma(0.00-34.00) anty tg 14.10 norma(0.00-115).Wizyta u endykrynologa zamówiona na 19 09 za 2 tygodnie. Prosze i interpretacje wyników i czy obecność anty tpo i anty tg to powód do zmartwienia i cz
KOBIETA, 39 LAT ponad rok temu

Dzieci palących matek

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy