Zapytaj lekarza

7 4 0 , 1 1 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

FT4 i TSH a osłabienie i niedoczynność tarczycy

Witam Chciałabym upewnić się, że moje wyniki są w normie, bo mieszczą się w przedziałach, ale moja koleżanka twierdzi, że z moimi objawami (wiecznie jestem osłabiona, zmęczona i moje ręce i stopy są lodowate nawet, gdy jest mi ciepło) mam niedoczynność tarczycy. Wyniki: FT4 15.39 12.0-22.0 TSH 2.04 0.27-4.20 Bardzo proszę o diagnozę.
KOBIETA, 24 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

Lek. Magdalena Pikul
82 poziom zaufania

Witam. Wyniki nie dają podstawy do rozpoznania niedoczynności tarczycy.

W trakcie specjalizacji z pediatrii w Szpitalu Wojewódzkim Nr 2 w Rzeszowie, interesuje się pediatrią i neonatologią.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy