Poziom hemoglobiny glikowanej poniżej normy

Dzień dobry, chciałabym zapytać Pana, czy poziom hemoglobiny glikowanej poniżej normy, poczucie osłabienia, zadyszki bez wysiłku, poczucie zamarzania przy realnie lodowatych dłoniach, dreszczach, "gęsiej skórce" i poziom cukru, który wydaje się kształtować niezależnie od posiłków (duże, małe, słodkie, warzywne, na bogato...) - oscyluje wokół 80 +/- 20, może świadczyć o problemach zdrowotnych? I jak wyjaśnić silny spadek cukru po zażyciu leku bromergon (relacja cukier - prolaktyna). Pozdrawiam.
KOBIETA, 36 LAT ponad rok temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty