Zapytaj lekarza

7 4 2 , 6 1 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik morfologii krwi 52-letniej osoby do analizy

Proszę o interpretacją wyników morfologii: WBC:3.9 [tys/µl] [4.0-10.0] LYM: 1.6 [tys/µl] NEU: 1.8 [tys/µl] MON:0.5 [tys/µl] LYM%: 41.9 [25.0-40.0] MON%: 11.6 [3.0-13.0] NEU%:46.5 [50.0-70.0] Po tygodniu powtórzyłem badania: WBC:[tys/ul] 3.6 [4.0-10.0] LYM: 1.3 [tys/ul] [1.0-5.0] NEU: 2.1 [tys/ul] MON:0.2 [tys/ul] LYM%: 38.7 MON%: 7.7 NEU%:53.6 czy wyniki mogą świadczyć o groźnej chorobie, bardzo mnie martwią.
MĘŻCZYZNA, 52 LAT ponad rok temu

Badanie cholesterolu

Badanie cholesterolu pozwala ustalić stopień ryzyka chorób układu sercowo ? naczyniowego. Dr Piotr Gryglas, kardiolog, informuje, jakie działania należy podjąć, aby podczas poddawania się temu badaniu, uzyskany wynik był rzeczywisty.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy