Jakie jest ryzyko, że się zaraziłam?

Jestem w 23tc. Robiłam twaróg na śniadanie i pomyliłam opakowania. Najpierw zrobiłam przeterminowany o 6 dni i spróbowałam tylko na języku smak czy doprawiony jest solą i pieprzem dobrze. Za chwilę zorientowałam się że pomyliłam opakowania i oczywiście go nie jadłam zrobiłam z tego świeżego sprawdzając 3 razy.. Jakie ryzyko jest, że się zaraziłam? Dodam, że kolor miał normalny, żadnych nalotów ani zapachu nie było czuć... Potem oglądałam opakowanie i również w nim nic nie widzialam zmian.. Za tydzień mam badanie na listerioze, bo lekarz zalecił mi rutynowo. Boję się bardzo
KOBIETA, 30 LAT ponad rok temu

Malaria

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty