Uczucie dyskomfortu po zjedzeniu mięsa
Po zjedzeniu mięsa mam uczucie suchości w gardle i dyskomfortu. Leczę się na lekką niedoczynność tarczycy, (wykluczona choroba Haschimoto).
Mężczyzna lat 19
Czy wiesz jakie funkcje pełni żelazo w twoim organizmie? Dowiedz się tego oraz sprawdź stężenie żelaza w twoim organizmie robiąc badanie krwi - lek. Łukasz Kowalski wyjaśni wszelkie szczegóły.
Szanowny Panie proszę podać więcej informacji. Od kiedy tak jest? Po jakim czasie od zjedzenia mięsa? Czy w przypadku każdego rodzaju mięsa?
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
Tarczyca - mały gruczoł, który ma wielkie znaczeni
Objaw choroby Chrypka to nietypowa zmiana głosu. N
Już nie duszności, męczący kaszel czy utrata węchu