Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać
Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.
Chrypkę masz od sterydów chora jesteś od sterydów. Wywal to wszystko zaraz do kosza a za 3 dni będziesz zdrowa.
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Astma i uczucie pieczenia w krtani a przewlekły refluks – odpowiada Lek. Ryszard Chalecki
- Co może znaczyć ten ból krtani? – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- Co oznacza to uczucie gulki w gardle? – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- Co robić z tym uczuciem w gardle? – odpowiada Redakcja abcZdrowie
- Astma oskrzelowa nieuczuleniowa – odpowiada Dr n. med. Krzysztof Jach
- Co może znaczyć ten ból w okolicy krtani? – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- Uczucie zalegania w krtani – odpowiada Lek. Paweł Baljon
- Co oznacza strzelanie podczas oddychania? – odpowiada Lek. Bartłomiej Grochot
- Uciążliwy nieżyt gardła i krtani – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- Co jest powodem trudności w oddychaniu przez nos u 24-latki? – odpowiada Dr n. med. Piotr Sawicki
artykuły
10 zaskakujących sposobów, żeby zajść w ciążę
Czy ciąża bez stosunku jest możliwa? Większość pow
Chrypka - krótkotrwała, długotrwała, chrypka a choroby
Chrypka, czyli szorstka barwa głosu połączona z uc
Zdradzam męża, bo nie zaspokaja mnie seksualnie
Podobno seks nie jest najważniejszym elementem zwi