Czy te wyniki mogą być związane z moimi objawami?

Witam. Mam takie objawy jak zmeczenie, senność, puchnięcie dłoni , nie moge zrzucic wagi mimo cwiczen i zdrowego odżywiania, zbiera mi sie woda. Bardzo czesto jestem senna. Zrobiłam badania kreatynina 0.83 morma 0.55-0.98 zelazo zawyzone norma max 50-170 ja mam.208, lekko obniżony potas 3.71 norma 3.8-5.2. Najbardziej interesuja mnie wyniki tarczycy. TSH 1.427 norma 0.37-3.51 ft3 5.15 norma 3.8-6.0 ft4 9.91 norma 7.90-14.40 Glukoza 82.7 norma 70-99 Insulina 3.53 norma 1.9-23.00
KOBIETA, 30 LAT 8 miesięcy temu

Immunosupresja po przeszczepieniu wysp trzustkowych

Dzień dobry.Pani objawy sa zupełnie niespecyficzne,więc trudno je skomentowac bez badania.Co do wyników laobratoryjnych wyjasnienia wymaga jedynie żelazo.Powinno sie zrobić morfologię krwi,ferrytynę,utajoną zdolność wiązania żelaza,AspAT,AlAT itd.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty