Otyłość w Polsce
Najlepiej w jogurcie, budyniu, ale także do płatów śniadaniowych :)
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Zawartość błonnika w otrębach – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- Jedzenie otrębów owsianych i pszennych – odpowiada Mgr Elżbieta Sternal
- Czy otręby pszenne na zaparcia trzeba sparzyć gorącą wodą? – odpowiada Mgr Magdalena Radziszewska
- Jak prawidłowo podawać Paracetamol na zmianę z Ibuprofenem przy wysokiej gorączce u 4-latka? – odpowiada Lek. Aleksandra Witkowska
- Podawanie dziecku mleka z laktozą – odpowiada Dr Krystyna Pogoń
- Kiedy najlepiej zacząć podawać dziecku owoce? – odpowiada Mgr Joanna Wardenga
- Czas podawania dziecku witaminy D3 – odpowiada Lek. Marta Gryszkiewicz
- Placki z bananów, jabłek, otrębów pszennych, mąki i kakao na diecie redukcyjnej – odpowiada Lek. Jacek Ławnicki
- Podawanie witaminy D3 dzieciom w różnym wieku – odpowiada Aleksander Ropielewski
- Podawanie Amotaksu 13-miesięcznemu dziecku – odpowiada Lek. Aleksandra Witkowska
artykuły
Dieta cukrzycowa - rola, charakterystyka, składniki, czego unikać, jadłospis, zdrowe przekąski
Dieta cukrzycowa jest specjalnie ułożonym planem,
Jak jeść przy cukrzycy?
"Ma pani cukrzycę" Białe bułki z masłem, twarożkie
Kleik ryżowy - jak go zrobić i jak podawać?
Kleik ryżowy na wodzie lub mleku może stanowić sam