Zapytaj lekarza

7 4 2 , 7 9 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Złe samopoczucie, osłabienie, senność i zawroty głowy

Dzień Dobry, od roku źle się czuje. Jestem osłabiona, cały czas senna, mam zawroty głowy. cały czas łapie infekcję, mam problemy z wypróżnianiem. Ostatnio robiłam badania: morfologia - wszystkie wyniki w normie, oprócz neut- 2,45 103/ul (norma 1.80-7,70), neut % 47,4 (norma 50-70) tsh- 0.849 uiu/ml (0,27-4,20), ft4 1.3 ng/dl (0.9-1.7), ft3- 3.74 pg/ml (2.57- 4.43). Proszę o interpretacje wyników
KOBIETA, 27 LAT ponad rok temu

Badanie moczu na glukozę

Wzrost poziomy glukozy we krwi może świadczyć m.in. o infekcjach w nerkach, źle kontrolowanej cukrzycy, jak i wielu innych dolegliwościach i chorobach. Badanie możesz wykonać w każdym laboratorium, a nawet w domu. Dowiedz się więcej oglądając filmik.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy