Najlepiej byłoby spotkać się z dietetykiem, który wyjaśni Pani zasady prawidłowej diety.
Mało tłustych produktów, mało przypraw, potrawy gotowane na parze, delikatne, bez smażenia itp.
pozdrawiam
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Co jeść przy zapaleniu błony śluzowej? – odpowiada Dr n. med. Wojciech Kawiorski
- Czy podczas diety wątrobowej można jeść naleśniki z serem? – odpowiada Mgr inż. Marta Ścibisz
- Co powinna jeść kobieta karmiąca piersią, by dziecko było zdrowe? – odpowiada Mgr Adrian Kowalewski
- Co jeść po zabiegu usunięcia pęcherzyka żółciowego? – odpowiada Ewa Zawidzka
- Jaka dieta na podrażnienie błony śluzowej żołądka? – odpowiada Dr Krystyna Pogoń
- Dieta lekkostrawna a spożywanie warzyw – odpowiada Mgr Aleksandra Józwik
- Czego nie można jeść przy uchyłkach esicy? – odpowiada Aleksander Ropielewski
- Co mogę jeść, gdy mam chorą wątrobę? – odpowiada Ewa Zawidzka
- Dlaczego warto jeść potrawy z parowaru? – odpowiada Mgr Mateusz Durbas
- Jaka dieta po zawale serca? – odpowiada Kamila Ziemann