Witam,
może warto byłoby wykonać gastroskopię, celem sprawdzenia dolegliwości
Witam, byc może gluten Pani szkodzi? Widzę, że jest go wiele w Pani diecie. Proszę przez najblizszy tydzien platki zamienic na platki JAGLANE lub kasze jaglaną, chleb żytni na pieczywo RYZOWE. Kolejnym problemem może byc zbyt mala ilosc i jakosc spozywania pokarmow. A ryby? Inne mięso? Warzywa strączkowe? Jada Pani? Nalezy zwiekszyc bialko, poniewaz w obecnym jadlospisie zbyt duzo jest weglowodanow. Bole zoladka moga rowniez wywolywac surowe warzywa. Moze Pani rowniez sprobowac rezygnacje z nich na okres 7-10dni. Zamiast surowizny, jadłaby Pani gotowane warzywa (najlepiej na parze). Proszę dać znać czy coś się zmieniło. Pozdrawiam, Kamila Ziemann- dietetyk
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Zdrowa dieta po porodzie – odpowiada Sylwia Ogrodowczyk
- Czy prawidłowo odżywiam moje dziecko? – odpowiada Mgr inż. Angelika Piskorz
- Opis posiłków na diecie u 21-latki – odpowiada Urszula Forenc
- Wysoki poziom cholesterolu u 64-latki – odpowiada Ewa Kozłowska
- W jaki sposób najszybciej schudnąć? – odpowiada Mgr Małgorzata Talaga-Duma
- Wafle ryżowe a dieta odchudzająca – odpowiada Mgr Monika Kruszelnicka
- Czas odchudzania przy diecie 1200 kcal i ćwiczeniach – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska