Witam,
normalnie spożywać gluten.
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Podejrzenie uczulenia na gluten i pokrzywka – odpowiada Lek. Mateusz Siwek
- Czy można jeść soję przy uczuleniu na gluten? – odpowiada Lek. Bianka Małczuk
- Badania w kierunku nietolerancji glutenu – odpowiada Sylwia Ogrodowczyk
- Czy ryż zawiera gluten? – odpowiada mgr Anna Sajdakowska (Kacperska)
- Wafle ryżowe na diecie bez glutenu – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- W jakich produktach nie ma glutenu? – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- W czym jest gluten? – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- Jak wyeliminować gluten z diety? – odpowiada Mgr inż. Ewa Ceborska-Scheiterbauer
- Jakie badania w kierunku alergii na gluten? – odpowiada Sylwia Ogrodowczyk
- Jakie badanie powinnam wykonać, aby sprawdzić czy jestem uczulona na gluten? – odpowiada Mgr Alicja Golonka