Grejpfrut na odporność
Dzień dobry,
rozumiem, że w tych badaniach, które Pani wykonała były także badania TSH, FT3 i FT4?
Nie tyje Pani z powietrza, coś jest nie tak. Ja ze swojej strony jako dietetyka mogę przeanalizować Pani dietę. Jeżeli byłaby Pani zainteresowana można opisać mi na maila swój przykładowy dzień - co Pani zjada, jakie porcje, jak często są posiłki, ile czasu po przebudzeniu zjada Pani śniadania a ile czasu przed snem kolację itp. Ja chętnie zerknę i wskażę ewentualne błędy żywieniowe.
Pozdrawiam
Joanna Wasiluk (Dudziec)
Dietetyk
Blogi:
wp fitness
https://joanna-wasiluk.fitness.wp.pl/
Kafeteria.pl
https://joanna-wasiluk.kafeteria.pl/
Instagram:
https://www.instagram.com/joanna_dudziec_wasiluk/?hl=pl
ABC zdrowie
https://ranking.abczdrowie.pl/d/joanna-wasiluk-dudziec-dietetyk-warszawa-31668
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Jaką dietę stosować w tej sytuacji? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- Czy po ostrym zapaleniu trzustki można pić mleko sojowe? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- Jak to możliwe, że moja waga rośnie? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- Dlaczego nagle przybrałam na wadze? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- Jak zwiększyć swoją wagę w wieku 24 lat? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- O której godzinie powinnam jeść posiłki? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- Co mam zrobić, aby nabrać trochę masy? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- Czy takie jedzenie jest zdrowe? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- Czy powinnam zbadać tarczycę? – odpowiada Mgr Agata Przytuła
- Jaka dietę stosować przy mojej chorobie? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
artykuły
Najczęstsze pytania dotyczące tarczycy. Odpowiadają eksperci WP abcZdrowie
Tarczyca - mały gruczoł, który ma wielkie znaczeni
Magda Gessler została nuritarianką? "Bzdura!" - komentuje restauratorka. Wiemy, dlaczego tak chudnie
Osoby śledzące aktywnie Magdę Gessler w mediach sp
Mniej smalcu, więcej oliwy z oliwek. Jak zmieniło się nasze podejście do przyjemności z jedzenia?
Częściej sięgamy dziś po pieczywo pełnoziarnis