Zapytaj lekarza

7 4 0 , 5 8 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badań laboratoryjnych 33-latki do analizy

witam.chciałbym prosić o interpretacje wynikow badań krwi tj. morfologia oraz biochemia.Jestem mężczyzna w wieku 33 lat. SB-Leukocyty;6,1 (4-10) Hematokryt:46,2 (40-55) Hemoglobina:16,2(13-18)Erytrocyty:4,59(4-6,5)MCV:101(81-95)MCH:35,4(27-34)MCHC:35,2(31-37)RDW:10,3(11-16) plytki krwi:183(130-450)MPV:9,1(8-13)PDW:15,8(10-19) BIOchemia: Bilirubina całkowita:11,8(0-21) ASPAT:45(0-37) ALAT:96(0-41) alfa Amylaza:61(0-100)
MĘŻCZYZNA, 34 LAT ponad rok temu

Badanie moczu na urobilinogen

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy