Na jakim tłuszczu smażyć mięso?

Na jakim tłuszczu "najzdrowiej' usmażyć kotlet schabowy (czasami muszę ,bo to przysmak męża)? Rzepakowym rafinowanym,czy nierafinowanym? Kokosowym rafinowanym,czy nierafinowanym?A może istnieją jakieś genialne patelnie do smażenia beztłuszczowego,bo na ceramicznej się nie udaje? Dziękuję.
KOBIETA, 75 LAT ponad rok temu

Czym jest żywność ekologiczna?

Jeżeli zależy nam na tym, by zdrowo się odżywiać, warto włączyć do diety żywność ekologiczną. Obejrzyj filmik i dowiedz się, jakie kryteria powinny spełniać produkty spożywcze, by zyskać miano ekologicznych.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty