Proponuję unikać spożywania takiego chleba.
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Czy silna nietolerancja drożdży wyklucza spożywanie chleba na zakwasie? – odpowiada Mgr inż. Lucyna Michalak-Klimczak
- Czy może być to spowodowane piciem zakwasu? – odpowiada Redakcja abcZdrowie
- Skutki zjedzenia spleśniałego chleba – odpowiada Lek. Marta Gryszkiewicz
- Czy zakwas chlebowy zabija gluten? – odpowiada Mgr inż. Małgorzata Jezierska
- Czy ostry sos jest szkodliwy? – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- Chleb pszenno-żytni a zdrowie – odpowiada Mgr inż. Marta Ścibisz
- Wafle ryżowe a chleb żytni na zakwasie – odpowiada Mgr Monika Frank
- Jak wybrać dobry chleb w sklepie? – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- Jaki chleb w diecie? – odpowiada Lek. Paweł Baljon
- Spleśniały chleb – odpowiada Lek. Joanna Gładczak
artykuły
Nie gluten, ale fruktany mogą być odpowiedzialne za dolegliwości gastryczne
Kłopoty żołądkowe po zjedzeniu chleba, makaronu cz
Ludzie reagują na pełnoziarniste pieczywo w różny sposób
Produkty pełnoziarniste są ważnym elementem zdrowe
Ból w klatce piersiowej. O czym może świadczyć?
Ból w klatce piersiowej Zazwyczaj ból w klatce wie