Proponuję unikać spożywania takiego chleba.
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Czy silna nietolerancja drożdży wyklucza spożywanie chleba na zakwasie? – odpowiada Mgr inż. Lucyna Michalak-Klimczak
- Czy może być to spowodowane piciem zakwasu? – odpowiada Redakcja abcZdrowie
- Skutki zjedzenia spleśniałego chleba – odpowiada Lek. Marta Gryszkiewicz
- Czy zakwas chlebowy zabija gluten? – odpowiada Mgr inż. Małgorzata Jezierska
- Czy ostry sos jest szkodliwy? – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- Chleb pszenno-żytni a zdrowie – odpowiada Mgr inż. Marta Ścibisz
- Wafle ryżowe a chleb żytni na zakwasie – odpowiada Mgr Monika Frank
- Jak wybrać dobry chleb w sklepie? – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- Jaki chleb w diecie? – odpowiada Lek. Paweł Baljon
- Spleśniały chleb – odpowiada Lek. Joanna Gładczak
artykuły
Nie gluten, ale fruktany mogą być odpowiedzialne za dolegliwości gastryczne
Kłopoty żołądkowe po zjedzeniu chleba, makaronu cz
Pieczywo na zakwasie czy drożdżowe. Które lepiej wybrać?
Zakwas czy drożdże? Chleb na jakiej bazie lepiej s
Ludzie reagują na pełnoziarniste pieczywo w różny sposób
Produkty pełnoziarniste są ważnym elementem zdrowe