Zapytaj lekarza

7 4 0 , 1 1 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Zmiany hormonalne: Pytania do specjalistów

Czy to oznacza, że mam nadczynność czy niedoczynność tarczycy?

Witam. Mam podwyższony wynik antyTPO 229,00 i antyTG 1274,00. Czy to oznacza, że mam nadczynność czy niedoczynność...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Tomasz Budlewski

Jak powinno wyglądać leczenie po diagnozie PCOS?

Witam, mam pytanie, czy po zdiagnozowaniu pcos, powinno zostac wszczęte jakies leczenie podtrzymujace? Moj organizm ma za wysoki poziom prolaktyny, za...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Tomasz Budlewski

Czy wynik TSH 0,535 dla kobiety lat 60 jest prawidłowy?

Czy wynik TSH 0,535 dla kobiety lat 60 jest prawidłowy ?

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Szadkowski

Czy TSH 0,5 u kobiety to prawidłowy wynik?

Czy TSH 0,5 u kobiety 66 lat to prawidłowy wynik? Ft3 i Ft4...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Czy to bardzo wysoka prolaktyna?

Witam, Mam podwyższona prolaktyne norma 102-496. A ja mam 640.8 mU/l. Czy to dużo ponad normę??

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Tomasz Budlewski

Czy mam niepokoić się poniższymi wynikami badań tarczycy?

Witam Proszę o odpowiedź czy mam niepokoić się poniższymi wynikamii badań tarczycy. Czy mam udać się do endokrynologa? Bo sa nisko granicy norm (według...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Szadkowski

Jak zrozumieć wyniki ATPO czy FT3?

Witam proszę o interpretację wyników, mam 31 lat FT3 2,66 pg/mI zakres referencyjny: 2,6-4,4 FT4 1,13 ng/dI zakres referencyjny: 1,0-1,6 TSH...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Szadkowski

Czy dlatego jest mi ciągle zimno?

Mam od lat stałą temperaturę ciała 35,5. Czy dlatego jest mi ciągle zimno i w domu i na powietrzu a po wejściu z zimnego do ciepłego pomieszczenia pocę...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Mgr Bożena Waluś

Co znaczy poziom TSH u kobiety?

Witam. Bardzo proszę o interpretację wyników: TSH 0,958 µIU/ml norma 0,350 - 4,940 FT3...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Tomasz Budlewski
Patronaty
Ważne tematy